SUSANNE °1962

"Mijn liefde voor aromatherapie is een synthese van kleuren, vormen en licht van het schilderspalet van mijn vader met de mooie herinneringenen van mijn moeders plantenwinkel en kruidentuin. "

Mijn liefde voor aromatherapie is een synthese van kleuren, vormen en licht van het schilderspalet van mijn vader met de mooie herinneringenen van mijn moeders plantenwinkel en kruidentuin. Sinds 2000 heb ik vele cursussen en opleidingen over aromatherapie gevolgd. Nog steeds verdiep ik mij met literatuur en workshops. 

Ik werk sinds 1985 als maatschappelijk assistent en volgde ook een opleiding voor contextueel consulent. Als hulpverlener begeleid ik cliënten in complexe zorgsituaties en geef ik ondersteuning bij verlieservaringen. Deze diepmenselijke ervaringen neem ik mee in mijn werk als aromaconsulent. 

 

Ik wil mensen inspireren om op een eenvoudige manier hun leven te verfrissen en te ondersteunen met de zuivere plantenkracht. Ik wil heel graag de puurheid en schoonheid van mijn geurenpalet delen met anderen. De planten en hun etherische oliën zijn voor mij een bron van kracht en bezieling. Etherische oliën werken verbindend en in mijn woonkamer brengen ze mensen samen.

Contacteer me.