Deep Relax, Focus en Cocoon

Synergiën samengesteld uit pure etherisch oliën.


Drie prachtige geuren die zeer steunend zijn in deze lockdown en herfstperiode. Het is een hele uitdaging om elke dag thuis en in onze bubbel te werken en te leven.


DEEP RELAX: 10 ml – 12,80 euro

Is samengesteld uit wierookhars, ylang ylang, mandarijn, bergamot,…

Goed om te verdampen en te verwerken in een massagebereiding of lichaamsolie.


Deze samenstelling brengt diepe ontspanning in het lichaam en de geest zodat je met enthousiasme de zonnige kant van het leven kan ervaren. Brengt geborgenheid ivp eenzaamheid, mildheid naar jezelf en de andere.
Meer info:

- Wierookhars is al eeuwen gekend als rituele olie bij offers en om contact te maken met het hogere. Wierook was kostbaarder dan goud en een geschenk voor koningen. Zo was wierook het welkomstgeschenk voor Jezus, ‘de nieuwe koning’. Wierook werkt slijmoplossend, immuun stimulerend, verdiept en vertraagt de ademhaling, brengt mentale rust en kalmeert bij onrust en spanningen. Het is een meditatieve olie die je naar binnen laat kijken.

- Ylang Ylang is in Indonesië de bloem der bloemen en staat als symbool voor vrouwelijkheid. Ylang Ylang werkt ontspannend, verlicht boosheid, frustratie zodat je meer levensvreugde en geluksmomenten kan ervaren. Geeft een gevoel van warmte en geborgenheid. Werkt ontspannend op een te snelle ademhaling.

- Mandarijn ontsmet de ruimte (anti-bacterieel) zoals alle andere citrusoliën. Haar frisse, zonnige en fruitachtige geur werkt opmonterend en kalmerend. Mandarijn is een goede olie om te verdampen bij onrustige en drukke kinderen. Helpt zowel kinderen als volwassenen om in contact te komen met zijn innerlijke kind (blij, verwondering, creativiteit).

- Bergamot ontsmet de ruimte van ziektekiemen (virussen bacteriën, schimmels). De olie van deze zonnige vrucht brengt vreugde en enthousiasme. Een goede olie bij lusteloosheid en somberheid. Ze helpt in het proces van loslaten en ontspannen waardoor angsten kalmeren. Liefde ervaren naar jezelf en de andere.FOCUS: 10 ml - 9,75 euro

Is samengesteld uit pompelmoes, citroenverbena, zilverspar,…

Goed om te verdampen en te verwerken in een massagebereiding of lichaamsolie.

Focus maakt je hoofd helder en scherpt de concentratie. Je werkt met een creatieve focus en een gevoel van ademruimte. Verbetert de luchtkwaliteit van de werkruimte.


Op de illustratie verkoos ik een werkend kind ipv een hard werkende volwassene achter zijn computer. Het kind illustreert vreugde, openheid, verwondering en creativiteit tijdens mentale processen en werk. De synergie is voor iedereen.


Meer info:

- Pompelmoes maakt het leven lichter en is een opmonterende olie, helpt om het vol te houden, is een tonicum.

- Citroenverbena bevordert en verfrist de concentratie, werkt versterkend (bij algemene gevoel van zwakte), bevordert optimisme en creativiteit.

- Zilverspar, zo geurt de kerstboom. De olie van spar laat je dieper ademen, zet de longen open, maakt slijmen los en helpt afvoeren, zuivert de ruimte van ziektekiemen. Tijdens veel mentaal werk verfrist spar de geest , maakt helder en motiveert, geeft opnieuw ademruimte.

COCOON: 10ml - 12,80 euro / 5ml – 8,10 euro.

Is samengesteld uit Roomse kamille, Roos abs., Bergamot,….

Goed om te verdampen en te verwerken in een massagebereiding of lichaamsolie.


Bij overprikkeling en zorgen doet het deugd om terug tot jezelf te komen (even weg in je coconnetje) om nadien rust en vreugde te hervinden. Een liefdevolle geur die kalmeert en heelt.

Meer info:

- Roomse Kamille is zowel lichamelijk (koliek, kramphoest, spieren) als emotioneel ontspannend en ontkrampend. Werkt mild en zacht op alle psychische verkrampingen, brengt een overprikkeld zenuwstelsel tot bedaren.

- Roos, de koning de bloemen, bloem van het hart en de liefde. Liefde heelt alle wonden. Rozenolie helpt om je hart met zachtheid te openen naar jezelf en de andere waardoor je terug vreugde en liefde kan ervaren. Roos brengt harmonie. Bij zorgen en verdriet (hartepijn) zal deze olie al naargelang de behoefte krachtig ondersteunen (zenuwtonicum) of krachtig kalmeren. Is ondersteunend in de rouwbegeleiding zowel voor de stervende als voor de familie (een andere verbinding vinden met jezelf en de andere)

- Bergamot, tovenaar van de zon. Laat je de zonnige kant van het leven zien. Zie ook bij Deep Relax.