Opengeurendag, zaterdag 7 december.

November 17, 2019

Opengeuren-en geschenkendag.

 

Deze opendeurdag is ondertussen een traditie in Susanne’s Boomgaard. Iedereen is welkom zaterdag 7 december vanaf 11u en tot 18u. Ik ontvang jullie graag in een feestelijke sfeer voor een drankje en een hapje.

 

Mijn producten zullen uitgestald staan zodat je ze kan ervaren en ik ben beschikbaar voor enige uitleg. Je kan kennismaken met etherische oliën, synergieën van etherisch oliën, badolieën, roomsprays, hydrolaten van roos, roomse kamille en korenbloem, borstbalsem, rescuebalsem, verschillende verdampers, zeepjes, cosmetische oogcrème, lippenbalsem geschenkkaarten van Post-a-smell (met een speciale eindejaarsactie), het hydrolatenboek, opbergtasjes voor etherische oliën…

 

 

Je vind hier zeker je keuze voor mooie cadeautjes. We maken er een aantrekkelijke geschenkpakketje van voor jou.

 

 

Elk jaar staat er iets in de kijker. Dit jaar zijn het aromalampjes in keramiek. Keramiste Tineke De Tender heeft deze lampjes speciaal voor mij ontworpen. Er is gezocht naar de juiste verhoudingen, vorm en esthetiek. Het resultaat is een heel mooie en uniek aromalampje. Het ingekerfde en geschilderde bloemetje is een herderstasje. ‘Een (on)kruidje van moeder Aarde, een wat nietig bloempje met vaaak slordig gevormde bladeren, dat als Assepoester een eenvoudig kleed draagt, maar binnenin haar grote deugd bewaart' (dit vertelt Mellie Uyldert over het herderstasje).

Actie: bij aankoop van een verdamper of aroma-lampje grote korting op de synergie van etherische oliën comfort 5 ml.

Comfort is samengesteld uit lavendel, bittere sinaas, sandelhout, ravintsara, een  zachte zuiderse geur, verlicht en verzacht spanningen bij vermoeidheid en overbelasting.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik heb een gast uitgenodigd, Annick Rombaut van ANNA. ANNA staat voor lekkers uit een potje.

Zij maakt  gebruik van het sterilisatieproces om lekkernijen te maken met pure producten zonder smaak-, kleur- of bewaarstoffen. Haar inspiratie is een plek in het Zuiden ergens tussen Carcassonne en Toulouse. Ze maakt potjes paté van vlees, wild, veggie en vegan, rillette van vlees en vis, en zuiderse gerijpte tomaten. Ik vind ze héél lekker. Annick laat je ze proeven tijdens mijn opendeurdag en je kan ze aankopen.  Lekker bij het aperetief of als voorgerechtje tijdens de feestdagen of als smakelijk geschenkje. Je kan ook vooraf bestellen op haar website, www.an-na.be, en je producten op mijn opendeur op 7 december ophalen.

 

Iedereen is welkom, het wordt een feest voor alle zintuigen. 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

© Susannes Boomgaard 2017

A. Van Der Moerenstraat 75 w2 - 940 Zele - susannesboomgaard@gmail.com

privacy policy

  • Instagram_App_Large_May2016_200
  • Facebook Social Icon