Nieuwe synergieën: puur en me-time

Me-time synergie van etherische oliën:10 ml 9,75 euro

Is samengesteld uit vanille, cassia (Chinese kaneel), patchoeli, bergamot en mimosa. Een koesterende en harmoniserende geur voor een me-time moment.

Me-time

Letterlijke vertaling: tijd voor jezelf.

Heel wat artikels en boeken zijn er geschreven met tips en het internet staat vol met adviezen.

Het lukt precies steeds moeilijker een me-time moment te vinden.

Het voelt als extra klus om in die volgeboekte agenda nog een me-time tijd te plannen.

Me-time beleven is geen opdracht maar wel een keuze.

Me- time gaat vooral over tot rust komen, zich kunnen ontspannen, je hoofd leegmaken en genieten. Dit kan je alleen doen of in gezelschap, voor enkele minuten of enkele uren.

Geniet met de synergie Me-time van het moment van de dag en laat spanningen, vermoeidheid, verdriet en moedeloosheid wegvloeien.

Vanille is de geur van het zoete genieten en werkt kalmerend bij ergernissen en frustraties. Zo is het mogelijk om zich open te stellen voor de zonnige kant van leven en te genieten. Cassia schenkt emotionele warmte en werkt opbeurend. Patchoeli is een aardende olie die je mentaal tot rust brengt bij opgebouwde stress door het vele overwerk.

Bergamot is de zonnige en frisse toets in deze synergie en werkt zeer opbeurend en ontspannend. Mimosa een bloemige geur die je laat genieten van de kleine dingen van het leven.

Toepassingen.

Deze synergie kan je verdampen in een aromalampje of toestel.

Een veegje op je pols en adem regelmatig de geur in.

Een veegje in de hals als parfum.

Voor een massage-of lichaamsolie (na bad of douche de huid insmeren) de synergie oplossen in een draagolie (jojoba, amandel, abrikozenpit) of neutrale bodylotion: op 10 ml plantaardige olie of bodylotion 5 druppels van deze synergie.

Er is ook een klant en klare massageolie verkrijgbaar van Me-time.

Me-time massage olie 50 ml – 11, 40 euro.

Puur, synergie van etherische oliên:10 ml – 9,75

Samengesteld uit de etherische oliën citroen, zoete sinaasappel, wilde tijm en rozemarijn cineol (Franse rozemarijn).

Een mooie blend om te verdampen. Deze samenstelling is een echte zuiveraar van de lucht. Doodt alle ziektekiemen waardoor ze een sterke preventieve werking heeft naar alle luchtwegeninfecties. Deze etherische oliën hebben eveneens een stimulerende werking en ondersteunen de concentratie bij geestelijke arbeid (mentale en fysieke ondersteuning).

Een synergie die je elk seizoen kan gebruiken. Het is een mooie frisse geur met kruidige toets. De citrussen geven het zonnige en de tijm en rozemarijn zijn de kruidige tonen waarmee deze synergie een zuiderse warmte uitstraalt.

Toepassingen:

- Verdampen in een aromalampje of verstuiver of een druppel op een zakdoekje.

- Gebruiken met een inhalostick.

- Door zijn stimulerende werking niet gebruiken voor het slapengaan en bij kinderen jonger dan 6 jaar