Workshop: de helende krachten van etherische oliën in baden, douche en voetbad.

Woensdag 27 maart om 19u30

In mijn vorige workshop van 17 oktober bracht ik alles over het verdampen van etherische oliën. Een andere belangrijke toepassing in de aromatherapie is het gebruik van etherische oliën in baden.

Misschien denk je 'maar ik heb geen bad'. Geen probleem zowel in de douche of met een voetbad kunnen we etherische oliën gebruiken.

Naast een informatief deel wordt het een heel praktische avond. Je leert een bad bereiding maken met je eigen favoriete samenstelling waarvan je direct kan genieten in een voetbad. Een voetbad is heel eenvoudig maar bijzonder therapeutisch, het kan overal en door iedereen genomen worden (ook door zwaar zieke personen). Het werkt zeer ondersteunend bij spierpijnen, bij vermoeidheid en stress en verhoogt de immuniteit.

Reserveer de datum in je agenda en schrijf je in.

Een bad nemen met de fijne geuren van de natuur is een heerlijke belevenis. Het zijn vele sensaties van betoverende geuren en het gewaarworden van het water op en rond onze huid. In de douche stroomt het water over ons heen, het spoelt het je zorgen weg of maakt je blij (zingen onder de douche). In een bad of voetbad wordt je lichaam of enkel de voeten gedragen en gewiegd door het water.

Kijk maar hoe blij een baby in zijn badje zit en speelt. Kortom met baden wordt je hele wezen verzorgd.

Praktische informatie.

Je bent welkom vanaf 19u15, zo kan iedereen in rust aankomen. We starten om 19u30 stipt en eindigen rond 22u30. De groep wordt beperkt tot maximaal 10 personen. Om deze reden vraag ik je op voorhand in te schrijven.

Het inschrijvingsgeld bedraagt 20 euro en hiervoor ontvang je:

  1. boeiende informatie over het thema

  2. syllabus

  3. alle producten om een badbereiding te maken.

  4. een voetbadje

  5. versnapering en een drankje,

Meebrengen:

Een handdoek voor het voetbadje.

Inschrijven en voorwaarden

Via het inschrijvingsformulier op de website of per mail of telefonisch Betalen kan per overschrijving of de avond zelf.

Betaal je de avond zelf is het handig een omslag met je naam en passend geld af te geven.

Voorwaarden: bij annulatie van minder dan 24u wordt het inschrijvingsgeld aangerekend, de syllabus wordt je dan bezorgd.