Oh dennenboom wat ruik je toch zo schoon

November 27, 2017

Open Geuren- en Geschenkendag –zaterdag 9 december

 

Vanaf 11u en tot 19u gaan de deuren in Susannes Boomgaard weer open voor een geuren- en geschenkendag. Kom langs voor een babbel en maak kennis met een verscheidenheid aan etherische oliën en geschenkartikelen. Het is de ideale gelegenheid om een mooi en origineel cadeautje te vinden of jezelf te verwennen.

 

Elk jaar krijgt een product op deze dag extra aandacht. Dit jaar staan de etherische olieën van dennen in de kijker. Als altijd groen blijvende boom staat de den voor onsterfelijkheid en overwinning. Het is één van de oudste bomen op onze planeet en als kerstboom brengt hij volgende maand licht en sfeer in onze woonkamer.

Ik heb verschillende dennenoliën in huis en je kan komen kennis maken met de grove den, de bergden, arveden en patogoniaden.

 

 

Vele soorten dennen worden sinds mensenheugenis medicinaal gebruikt in verschillende culturen en landen.Dennen hebben een sterke antiseptische werking, ze doden bacterieën, schimmels, virussen. Ze stimuleren de doorbloeding in de longen, zorgen voor meer zuurstof in het bloed en geven zo het lichaam meer energie. Het zijn zeer goede slijmoplossers en ontstoppers,  ze ontzwellen het neus-keel gebied en verzachten het hoesten. Toch zijn er ook verschillen in de dennen, in hun geur en elk heeft nog aparte kwaliteiten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat kan je ontdekken in Susanne’s Boomgaard?

 • Een selectie van de Oshadhi producten. In mijn aanbod heb ik vele etherische oliën, prachtige synergieën, lichaamsoliën, hydrolaten, eau de Cologne van lavendel, biologische cosmetica en gelaatsverzorging, verdampers (nu nog met gratis een synergie), tasjes en kistjes voor het bewaren of transporteren van etherische oliën.
   

 • Het hydrolaten boek. Een therapeutische, cosmetische en culinaire gids, door Veerle Waterschoot. Een zeer mooi en leerrijk boek over hydrolatentherapie.
   

 • Van Femimain heb ik nog enkele geschenkartikelen over (armbanden, sleutelhangers, pompons). Deze laatste stuks worden aan stockprijzen verkocht.
   

 • NIEUW OP DE MARKT: een uniek concept van wens-en geschenkkaarten. Met deze kaarten geef je een bijzondere waarde aan je woorden. Meer hierover in een volgende nieuwsbrief begin december.

 

Alle producten kunnen gecombineerd worden in verrassende en hartverwarmende geschenkjes. We maken voor jou stijlvolle pakjes.

 

Je kan bestellingen vooraf doorgeven per mail of via het bestelformulier van de website. Ik maak je pakjes klaar tegen 9 december.

Kan je er die dag niet bij zijn? Maak dan een afspraak om een ander moment langs te komen. Een andere optie is je pakket laten bezorgen met de post.

 

Kom genieten van een feestelijke sfeer in mijn boomgaard. Een versnappering en een drankje staan voor je klaar.

 

Van harte welkom.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

© Susannes Boomgaard 2017

A. Van Der Moerenstraat 75 w2 - 940 Zele - susannesboomgaard@gmail.com

privacy policy

 • Instagram_App_Large_May2016_200
 • Facebook Social Icon