Herfstpromotie

Bij aankoop van een aromastreamer (43,00 euro) of aromastone (38,00 euro) krijg je de synergie gloedrood gratis. Meer info over de verdampers zie nieuwsbericht hierover

Bij aankoop van de microdiffuser (83,00 euro) krijg je de twee synergieën gloedrood en winter gratis. De actie loopt tot 10 december.

Synergie van etherische oliën Gloedrood, 5 ml: samengesteld uit zoete sinaasappel, wierookhars, balsemspar, mirre… Een volle warme synergie met de lichte en blije toets van sinaasappel. Heerlijk om te verdampen op koude, grijze dagen. Synergie van etherische oliën Winter, 10 ml: samengesteld uit niaouli, eucalyptus, Siberische spar, cajeput, ravintsara… Zuivert de ruimte van ziektekiemen en opent de luchtwegen bij slijmen, verstopte neus en hoest, is immuun versterkend. Regelmatig verdampen bij problemen van zowel de bovenste als de onderste luchtwegen