Nazomer solden

September 6, 2017

 

 

Hier vind je enkele producten met een korte vervaldatum. Ik garandeer dat je ze minstens nog 5 maanden kan gebruiken en sommigen nog langer. Deze voordeelprijs is een gelegenheid om een product te leren kennen.

Wees er snel bij als je één van deze producten wil reserveren of bestellen.

 

 

 

Gelaatslotion, deep cleansing: 09/2017 (4 stuks)

6,40 euro en nu 4,60 euro.

Een gelaatslotion voor het dagelijks reinigen van de huid. Aan te brengen met een watje. Goed voor de vette huid en bij acne. Zal de huidporiën zacht maar diep reinigen en herstelt de natuurlijke Ph van de huid. Werkt zuiverend verfrissend en ontsmettend.

Samenstelling: hydrolaten van salie en laurier, etherische olie van pepermunt, tijm en echte lavendel.

 

 

 

 

Massage olie voor de voeten, warme voeten: 06/2017 (2stuks)

11,69 euro nu 6,00.

Deze olie past volledig bij de aankomende herfst. De eerste frisse dagen komen eraan en ons lichaam moet zich aanpassen aan deze lagere temperaturen. Dit recept brengt warmte in de voeten en het hele lichaam Ze versterkt tegelijk het immuunsysteem, voorkomt droge huid en voetschimmel. Door haar weerstand opbouwende werking ondersteunt ze preventief naar infectieziekten (grieptoestanden en luchtwegenproblemen). Voor het slapen gaan of in de ochtend de voeten dagelijks masseren met de olie.

Samenstelling: plantaardige oliën tarwekiem-, zonnenbloem-, sesam-, en hazelnoot met de etherische oliën van oregano, kaneelblad, tea tree en Sint-Bay Thomas of West-Indische laurier.

 

Massage olie Souplesse: 12/2017 (1 stuk)

11,70 euro nu 10,00

Een zeer werkzame samenstelling van krachtige etherische oliën voor lokale massage van gewrichten en spieren ( benen, rug, ellebogen,schouders). Kan ook gebruikt worden om de spieren, pezen en gewrichten op te warmen voor je start met sporten.

Samenstelling: plantaardige oliën tarwekiem-, zonnenbloem-, sesam-, en hazelnoot met de etherische oliën van tijm thymol, wintergreen, eucalyptus citriodora, rozemarijn, ravintsara, palo santo hout. 

 

Etherische olie van Saro: 10/2017 (1 stuk)

10,75 euro nu aan 8,9 euro.

Werkt immuunversterkend, heeft een sterke antivirale en antibacteriële werking. Wordt ingezet bij griep en luchtwegeninfecties (hoesten, sinusitis, ototis, angine), ondersteunt het zenuwstelsel (kalmerend).

 

Etherische olie van Basilicum linalool bio: 09/2017 (1stuk)

11,25 euro en nu 9,40 euro.

Bij spanningen op de zonnevlecht (maag, lever), de darmen, op de spieren of de luchtwegen tgv stress en geestelijke vermoeidheid  Werkt opbeurend bij vermoeidheid en verheldert de geest. Goed bij sinusklachten,  verzorging van een bij-of wespesteek, herstelt de reuk bij ontstekingen van het neusslijmvlies.

 

Etherische olie van Wintergreen: 07/2017 (2stuks)

9,75 euro en nu aan 4,50

Werkt verwarmend voor de spieren,  is ontstekingsremmend, en pijnstillend. Heel goed in de bereiding van een massageolie bij spierpijnen, gewrichtspijnen en reuma.

 

Synergie van etherische oliën Orangerie: 09/2017 (2 stuks)

8,41 euro en nu aan 6,50 euro

Een verfrissende en opbeurende citrusmengeling. Een sfeermaker die zowel jong als oud laat stralen en glimlachen.

Samenstelling:  citruschillen van sinaasappel, bergamot, citroen en mandarijn.

 

Synergie van etherische oliën Avondrust: 10/2017 (2 stuks)

8,86 euro en nu aan 7,40 euro.

Deze geur kalmeert emoties, piekeringen en frustraties waardoor je kan ontspannen en genieten. Werkt ontspannend en ontkrampend.

Samenstelling: lavendel, mandarijn, mirte en ylang ylang.

 

Synergie van etherische oliën Zomerweide: 12/2017 (2 stuks)

10,80 euro en nu aan 8,3 euro

De geur is zoals een zomerweide, iets fris en iets bloemig, met de warmte van van droge planten. Een bloemengeur voor hartverwarmende momenten. Zoals liggend in een zomerweide kan je dan genieten, voelen en geïnspireerd worden. 

Samenstelling: scharlei, strobloem, bergamotmunt, abs van hooi.

 

Synergie van etherische oliën Pure bliss: 05/2017( 1stuk)

9,61 euro en nu aan 3,00 euro.

Ga in je flow en geniet, deze synergie brengt rust en ontspanning bij stress. Brengt harmonie, vreugde en blijdschap. Mooi geur begeleider bij het slapen gaan. Werkt diep ontspannend in een massage bereiding of badbereiding.

Samenstelling: Ylang Ylang extra, roomse kamille en lavendel.

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

© Susannes Boomgaard 2017

A. Van Der Moerenstraat 75 w2 - 940 Zele - susannesboomgaard@gmail.com

privacy policy

  • Instagram_App_Large_May2016_200
  • Facebook Social Icon