Kiezen voor Oshadhi-cosmetica

Be your own kind of beautiful.

Hier vertellen klanten over hun ervaringen met de Oshadhi cosmetica. De geur en de vitale levenskracht van de etherische oliën laat mensen stralen. Naast de mooie verzorgende kwaliteiten is het meer dan kiezen voor een schoonheidsproduct. Lees wat gebruikers hierover vertellen.

Gewoonlijk gebruikte ik gezichtscrèmes met of zonder parfum, maar dit was nooit écht geschikt. De combinatie van Oshadhi lotion Clarifying en gelaatsolie Balancing fitten me goed en dit zelfs voor de winter (ik heb een heel gevoelige huid).

Ik voel aan dat dit tot nu toe de meest adequate verzorging is. De geur van essentiële oliën is ook heel aangenaam.

De dagcrème, Natural Skin Lightener, is zeer verfrissend en smeert zeer goed open. Mijn huid ademt wanneer ik deze crème aanbreng.

Ik gebruik de gelaatsolie Lifting en mijn huid wordt er heel soepel van.

Ze is zeer geschikt voor mensen met een droge huid, voedt zeer goed en trekt heel goed in de huid.

Ik ben heel tevreden van de gelaatsproducten,

Ik gebruik elke dag ‘s morgens en ’s avonds de nieuwe cosmeticalijn,

de lotion, het serum, de dagcrème Natural Skin Lightener en de oogcontour crème.

Af en toe gebruik ik nog eens van mijn vroegere merk bij wijze van afwisseling maar ik verdraag de producten van Oshadhi zeer goed.

Ze zijn heel verfrissend, niet té duur en geven mijn gelaat een zeer comfortabel gevoel.

De aanwezigheid van het rozen hydrolaat is al sinds enkele jaren een 'must' voor mij, zeker in de badkamer!

Het is een ritueel om er elke avond mijn gezicht en mijn hals mee te reinigen.

Vroeger gebruikte ik soms eens een demaquillant van een gekend merk,

maar telkens kreeg ik uitslag of roodheid of prikkende ogen de dag nadien. Het rozenwater is mij heilig…

Ook zalig met een spraykop erop om te verstuiven op het gelaat en decolleté bij warm weer.

Af en toe gebruik ik het ook in de tajine...lekker!

Ik gebruik een eigen samenstelling van oliën om te reinigen, en dat bevalt mij goed.

Ik heb een reeds oudere huid en grove poriën. Ik had ook veel last van zwarte puntjes, op vrij korte tijd waren die zo goed als weg. Na de reiniging gebruik ik het hydrolaat van Bulgaarse Damastroos. De geur van de damastroos zorgt bij mij voor een bijkomend goed gevoel.

Als gelaatsolie gebruik ik nu Flora de luxe.

Mijn huid voelt altijd zacht en ziet er mooi verzorgd uit. De aangename geuren van de etherische olie is zeker een pluspunt.

Sinds een 5-tal jaar ben ik fan van de Oshadhi lijn. Ik heb een heel gevoelige huid en reageer heel snel allergisch op huidcrèmes.

Bij Oshadhi heb ik dat totaal niet. Mijn favoriete producten zijn:

  • Aloë Lavendel Gel: deze gebruik ik elke ochtend nadat ik mijn gezicht heb gewassen. Het is een heel aangename basis die je huid extra reinigt, egaal maakt, verfrist, ontsmet en verstevigt om er weer een hele dag tegenaan te kunnen. Daarna pas breng ik mijn dagcrème aan. Mijn dochter doet het op de net dezelfde manier. Zij heeft soms last van wat puistjes en de gel ontsmet de huid op die plaatsen.

  • De gelaatsoliën: ik heb er al verschillende gebruikt en vind ze allemaal goed. De ene past beter bij het ene seizoen dan de andere. bv. de Jojoba Gold met Curcuma of Sun Jojoba is ideaal voor in de zon in de zomer en beschermt mijn lichte huid extra tegen de zon. De jojoba nourishing is ook één van mijn favorieten. Deze gebruik ik meestal ’s avonds om mijn gezicht gedurende de nacht te voeden en te vermijden dat het droog wordt. Ook mijn echtgenoot vindt de geur aangenaam en vraagt me dikwijls om zijn gezicht er mee in te wrijven.

Maar ik houd ook van nog vele andere Oshadhi producten zoals de roomsprays en de lichaamsoliën. Ook voor kinderen vind ik dat Oshadhi perfecte producten heeft. Mijn dochter heeft bv. in de winter snel last van hoest en dan gebruikt ze de borstbalsem om op de borst en keel te smeren waardoor ze minder gaat hoesten. Ook goed daarvoor is een neusverstuiver waarop een paar druppels etherische olie van Oshadhi gedruppeld worden. Zeer goed! Ik kan in elk geval geen dag meer zonder Oshadhi.