Opbergen en meenemen:

Opbergen en meenemen: handig en veilig

Etherische olie meenemen op reis, op uitstap of naar je werk,… Het is altijd wat zoeken naar een geschikt doosje, tasje of vakje in je handtas om deze kleine flesje op een veilige en handige manier mee te nemen.

Deze zorgen zijn nu voortaan opgelost met twee stijlvolle opbergtasjes. De solide uitvoering beschermt de flesjes. Binnenin zijn ze mooi afgewerkt. Elk flesje wordt gefixeerd met een stevige rekker waardoor ze niet tegen elkaar tikken of rollen.

Een klein opbergtasje voor 6 flesjes van 5 of10 ml: 10,20 euro.

opbergtasje voor 6 flesjes 10,20 euro.

Een groter opbergtasje voor 10 flesjes van 5 of 10 ml.: 16,40 euro.

Tussen de twee rijen is een stootkussentje om de flesjes extra te beschermen.

Opbergen

Etherisch olien zitten in kleine glazen flesjes. In een kast staan ze soms wat verloren tussen vele andere zaken. Een handig opbergsysteem helpt om snel de olie te vinden die je op dat moment nodig hebt.

houten kistje voor 12 flesjes: 8,00 euro.

Ik heb kistjes in grenenhout waarin 12 flesjes van 5 of 10 ml passen, de flesjes zijn van elkaar gescheiden met een houten tussenschot. Het kistje gaat dicht met een deksel waardoor alles mooi afgesloten wordt en de flesjes extra beschermd worden tegen zonlicht en warmte.

Houten kistje: 8,00 euro.