© Susannes Boomgaard 2017

A. Van Der Moerenstraat 75 w2 - 940 Zele - susannesboomgaard@gmail.com

privacy policy

  • Instagram_App_Large_May2016_200
  • Facebook Social Icon

Verdampers

January 7, 2017

 

 

Aroma LightStone - 38,00 €
Dit is een elektrische aromaverdamper in porselein gecombineerd met een sfeervolle led-verlichting. Hij biedt een eenvoudige, veilige en doeltreffende manier om etherische oliën te verspreiden in ruimtes tot 30 m2. Dit toestel werkt volledig geruisloos op een lage temperatuur van maximaal 50°. Het toestel heeft een ingebouwde timer en slaat automatisch af na 45 minuten verdampingstijd.

 

 

 

 

 

 

Microdiffuser Crystal - 83,00 €
Deze aromaverstuiver zorgt voor een ultrafijne verneveling van etherische oliën zonder gebruik te maken van een warmtebron. Hierdoor blijven de geuren en hun eigenschapen optimaal behouden. Dit toestel brengt zeer fijne geurpartikels in lucht waardoor er heel therapeutisch kan gewerkt worden en in het bijzonder bij luchtwegenklachten. Dit toestel kan grote in grote ruimtes gebruikt worden, 50m2.

 

 

 

 

 

 

 

       

 

 

 

 

Oshadhi Aromastreamer - 43,00 €
Een aromaverstuiver die op een eenvoudige en effectieve manier etherische oliën verstuift zonder warmtebron. Een  luchtstroom, opgewekt door middel van een ventilator, verspreidt binnen enkele seconden de etherische olie met behoud van het pure aroma en zijn eigenschappen. Geschikt voor ruimtes tot 40 m2.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload