Open Geuren- en Geschenkendag

December 4, 2016

Op zondag 11 december vanaf 11u tot 19u gaan de deuren in Susannes Boomgaard weer open voor een geuren- en geschenkendag. Dit jaar is het een speciale editie voor mijn 5-jarige bestaan, er is een attentie voor elke bezoeker.

 

 Zo ‘licht’ als dit pluimpje verplaatsen geuren zich in de lucht. Kom kennismaken of spring binnen voor een babbeltje. Laat je meenemen door dit pluimpje. Een drankje en gebak staan klaar in een feestelijke sfeer.Van harte welkom !

 

Je kan kennismaken met de producten van Oshadhi. Ik heb een heel mooi aanbod aan etherische oliën, prachtige synergieën, lichaamsoliën, hydrolaten, verschillende biologische gelaatsverzorgingen, enkele eau de toiletten. Speciaal dit jaar verschillende verstuivers (aromalampjes, aromastone, wisper, aromastreamer). Verder zijn er de geschenkartikelen van Femimain (armbanden, kettingen, sleutelhangers) en verfijnd smakende en biologische honing van Bona Mel. De honing van Bona Mel is afkomstig van bijen uit de ongerepte natuurgebieden van Spanje.

Alle producten kunnen gecombineerd worden in verrassende en hartverwarmende geschenkjes. We maken voor jou stijlvolle pakjes.

 

Kan je die dag er niet bij zijn, mail dan gerust je bestelling door of maak een afspraak voor een ander moment.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

© Susannes Boomgaard 2017

A. Van Der Moerenstraat 75 w2 - 940 Zele - susannesboomgaard@gmail.com

privacy policy

  • Instagram_App_Large_May2016_200
  • Facebook Social Icon