De inhalostick


De weldaad van aromatherapie steeds binnen handbereik met deze stick.

Prijs: per stuk 1,00 euro en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Extra wiek, 0,25 euro Bij aankoop van 3 synergiën naar keuze krijg je een inhalostick gratis. Vraag mij gerust advies om een passende etherische olie of synergie te kiezen.

De inhalostick is een eenvoudige en zeer handige manier om etherische oliën te inhaleren. HIj is makkelijk overal mee te nemen (in je jas, handtas, boekentas, op het vliegtuig, de trein, in de wagen,...) Zo heb je de weldaad van aromatherapie steeds binnen handbereik.

Deze stick is bijzonder handig voor kinderen, zieke of bedlegerige personen.

Hoe een inhalostick klaarmaken? Snel en eenvoudig. Breng 10 druppels van de gewenste etherische olie of synergie aan op één van de ronde uiteinden van de absorberende katoenen wiek. Plaats deze in de koker met gaatjes. Sluit af met het dopje en schuif de huls over de stick. Zo blijven de geurmoleculen in de stick lang werkzaam. Voor kinderen vanaf 3 jaar volstaan 3 druppels en kies hierbij voor uitsluitend kinderveilige etherische oliën. Draai de stick uit de huls. Breng hem tegen één neusgat terwijl je het andere neusgat afsluit en inhaleer langzaam de geur. Wissel enkele keren van neusgat. Deze toepassing kan je naar behoefte meermaals per dag herhalen. Elk in het gezin kan zijn eigen kleurtje kiezen of je kan een kleur per toepassing kiezen.

Toepassingsmogelijkheden:

- ter verlichting van verkoudheid en griep

- bij sinusitis

- als zuivering en preventie in perioden van griep en verkoudheden

- bij hoofdpijn en migraine

- tegen misselijkheid, reisziekte en jetlag

- ter bevordering van de concentratie

- ter bevordering van innerlijke rust

- als geuranker: een vertrouwde geur kan ondersteuning bieden bij heimwee, verwarring, faalangst of stress.