WAT DOE IK 

Bij Susannes Boomgaard kun je tijdens workshops en geurvisites kennis maken met de schoonheid waarmee de natuur ons omringt en genieten van de plantengeuren. De planten hebben ons veel te vertellen . Hun levenskracht in de etherische oliën kan je aanwenden voor zelfzorg, welzijn en verwennerij. Oshadhi verwerkte deze rijkdom van de plantenwereld in geurende en helende producten. De kwaliteiten en toepassingen ervan worden uitgebreid toegelicht tijdens een workshop, geurvisite of consult.

Workshops & geurvisites

 

Een workshop is een boeiende leeravond met een syllabus en vele bruikbare tips die je direct kan toepassen. Mijn aanbod vind je terug in de nieuwsberichten of bij activiteiten in de kalender. 

Een geurvisite is een huiskamerbijeenkomst die bij mij thuis doorgaat maar ze kan evengoed bij een gastvrouw of heer gegeven worden. 

Meer info bij activiteiten.

Verkoop, info en advies van aroma-therapeutische producten

 

Als aromaconsulent werk ik met 100% zuiver en biologisch producten van de firma Oshadhi. (meer info over Oshadhi en de producten vind je terug in de rubriek producten).

De producten kunnen steeds aangekocht worden. Kom gerust langs maar een telefoontje of mail geeft je de zekerheid dat ik thuis ben. Ik maak graag tijd voor jou om uitleg en advies te geven. Je kan alle producten testen en ruiken en ik help je de meest passende verzorging of verwenning te kiezen.

Product op maat: een recept op jouw persoonlijke vraag of behoefte maak ik eveneens met hydrolaten, plantaardige en etherische oliën van Oshadhi.

Aroma-consult

 

Wens je een bepaalde vraag of problematiek ruimer te bespreken dan is dit mogelijk in een persoonlijk gesprek. Dit consult kan je telefonisch of per mail aanvragen

(gsm 0497 55 60 14 of tel. 052 520883). Aroma-consult: 30 euro.

Geschenken

 

De producten van Oshadhi combineren mooi in verrassende en hartverwarmende geschenkjes. Tijdens mijn jaarlijkse opengeur-dag is er een extra aanbod van geschenkartikelen.

 

Bestellingen:met het bestelformulier, per mail of telefoon. Leveringen: verzending per post of af te halen. Tel: 052 52 08 83 / Gsm: 0497 55 60 14 of via susannesboomgaard@gmail.com

© Susannes Boomgaard 2017

A. Van Der Moerenstraat 75 w2 - 940 Zele - susannesboomgaard@gmail.com

privacy policy

  • Instagram_App_Large_May2016_200
  • Facebook Social Icon