KERAMIEK

Aromalampje - handwerk, keramiek: 30,00 euro.

Keramiste Tineke De Tender heeft deze lampjes speciaal voor mij ontworpen. Er is gezocht naar de juiste verhoudingen, vorm en esthetiek. Het resultaat is een heel mooie en uniek aromalampje. Het ingekerfde en geschilderde bloemetje is een herderstasje. ‘Een (on)kruidje van moeder Aarde, een wat nietig bloempje met vaaak slordig gevormde bladeren, dat als Assepoester een eenvoudig kleed draagt, maar binnenin haar grote deugd bewaart' (dit vertelt Mellie Uyldert over het herderstasje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Plaats een theelichtje in het lampje.

Vul het schaaltje tot aan de rand met water. Onsteek het kaarsje.

Druppel 5 à 6 druppels in het water.

De geurmoleculen komen in ruimte, scheppen een aangename sfeer en ontsmetten de ruimte van ziektekiemen.

 

Herhaal als je opnieuw wil verdampen, ververs het water.

Deze lamp van keramiek mag in de afwasmachine gereinigd worden.

Aromasteentje: 8,90 euro.

Een mooi terracotta steentje om etherische oliën op te druppelen. Verspreidt subtiel de geur in een kleine ruimte zoals het toilet. Breng een 5-tal druppels aan op het witte deel van het steentje

bd0ef1_8870ac4d6ccf40f9aa4e43352e7ebae4~
aromalampjes keramiek.jpg
geursteen van boven home.jpg
bd0ef1_0579e25f6b8245e7a6528e18c7d904d4~
ULTRASONE ELEKTRISCHE VERDAMPING

Ultrasone Aroma Diffuser Bamboe- 43,00 €

Deze elektrische aroma diffuser op basis van ultrasone technologie zorgt voor een koude microverneveling van etherische oliën en/of hydrolaten. In combinatie met een ingebouwde ledverlichting creëert deze microdiffuser een aangename en rustgevende atmosfeer in elke leef- en werkruimte tot 30 à 40m².

8898 Diffuser Bamboe.jpg

 ELEKTRISCHE VERDAMPING

Aroma LightStone - 38,00 €
Dit is een elektrische aromaverdamper in porselein gecombineerd met een sfeervolle led-verlichting. Hij biedt een eenvoudige, veilige en doeltreffende manier om etherische oliën te verspreiden in ruimtes tot 30 m2. Dit toestel werkt volledig geruisloos op een lage temperatuur van maximaal 50°. Het toestel heeft een ingebouwde timer en slaat automatisch af na 45 minuten verdampingstijd.

verdamper met licht voor web.jpg

Oshadhi Aromastreamer - 44,00 €
Een aromaverstuiver die op een eenvoudige en effectieve manier etherische oliën verstuift zonder warmtebron. Een  luchtstroom, opgewekt door middel van een ventilator, verspreidt binnen enkele seconden de etherische olie met behoud van het pure aroma en zijn eigenschappen. Geschikt voor ruimtes tot 40 m2.

_MG_9963_edited.jpg

Microdiffuser Crystal - 82,00 €
Deze aromaverstuiver zorgt voor een ultrafijne verneveling van etherische oliën zonder gebruik te maken van een warmtebron. Hierdoor blijven de geuren en hun eigenschapen optimaal behouden. Dit toestel brengt zeer fijne geurpartikels in lucht waardoor er heel therapeutisch kan gewerkt worden en in het bijzonder bij luchtwegenklachten. Dit toestel kan in grote ruimtes gebruikt worden, 50m2.

_MG_9941.jpg
web2_edited.jpg

Cool Breeze Diffuser - 55,00 €

voorzien van een usb aansluiting voor in de auto of de computer.

IMG_6523_edited.jpg

AROMAVERSTUIVERS