WORKSHOPS

Een workshop is een leerrijke avond in een aangename sfeer. Je krijgt vele bruikbare tips die je direct kan toepassen. Hiervoor wordt een inschrijvingsgeld gevraagd van 20,00 euro per persoon. Hiervoor ontvang je:

- boeiende informatie over het thema
- syllabus
- de mogelijkheid om alle producten te testen
- versnapering en een drankje

De workshops gaan door bij mij thuis. In de kalender of bij de nieuwsberichten kan je mijn aanbod voor 2017 terugvinden. Voor elke workshop maak ik een aparte uitnodiging waarin ik het thema toelicht. Ongeveer één maand voor de workshop verstuur ik deze uitnodiging.

 

Hoe inschrijven en voorwaarden 
Inschrijving: op de homepagina bij inschrijven of via mail of telefoon en betalen kan per overschrijving of de avond zelf. Betaal je de avond zelf is het handig een omslag met je naam en passend geld af te geven. 
Voorwaarden: bij annulatie van minder dan 24u wordt het inschrijvingsgeld aangerekend, de syllabus wordt je achteraf bezorgd.

 
 
GEURVISITES

 

Een geurvisite is een huiskamerbijeenkomst die bij mij thuis doorgaat maar ze kan evengoed bij een gastvrouw of heer gegeven worden, dan kom ik op verplaatsing. Ik vraag een startprijs van 100 euro voor 6 tot 10 deelnemers. De prijs wordt verdeeld onder het aantal deelnemers. De gezelligheid van de huiskamer is een mooie gelegenheid om rond geuren informatie te delen. 

 

Contacteer mij gerust (vrijblijvend) indien je een geurvisite bij jou thuis of bij mij wenst te organiseren.

 

Een geurvisite is een ontmoeting met de wereld van geuren opgebouwd rond een thema dat we afspreken zoals parfum, lavendel, wellness, een aromatisch voetbadje, enz... We verkennen de wereld van geuren met de planten en etherische oliën. We ruiken, voelen en kijken. Een geurvisite duurt ongeveer 2,5 uur. Een geurviste staat voor gezelligheid, informatie, luisteren, vertellen en ervaren. Verder laat ik je kennismaken met de (h)eerlijke producten van Oshadhi. Dit zijn producten voor zorg, welzijn en verwennerij die uniek samengesteld. Deze producten kunnen op het einde van de geurvisite aangekocht worden. Ik heb steeds een kleine voorraad zodat de producten direct kunnen meegenomen worden.

Formules geurvisite

1. Ik geef een geurvisite bij mij thuis: Ik werk met maximaal 10 inschrijvingen.

2. Je komt met je gasten bij mij thuis. Heb je een groepje vrienden die interesse hebben in deze activiteit maar je ziet het niet zitten dit bij jou te organiseren, dan kan dit bij mij doorgaan. Groep: min 6 en max 10 jezelf inbegrepen

3. Je geeft een geurvisite bij je thuis als gastvrouw/heer. Groep: min. 6 personen max. 10 personen ( jezelf inbegrepen). Ik brengt een voorraad producten mee zodat de gasten meestal direct over hun product kunnen beschikken als zij iets wensen aan te kopen.

4. Op maat. Je hebt een ander idee? Ik sta open voor andere initiatieven. 

 

 

© Susannes Boomgaard 2017

A. Van Der Moerenstraat 75 w2 - 940 Zele - susannesboomgaard@gmail.com

privacy policy

  • Instagram_App_Large_May2016_200
  • Facebook Social Icon